Wislan Rør AS

 

Baderom

Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av tjenester knyttet til renovering av bad og kjøkken.

Wislan Rør AS består av kompetente fagfolk som har lang erfaring med alt fra det klassiske badet med tidløs design, til minimalistiske bad med stilrent design.

Med god planlegging får du et kvalitetsbad

Når drømmen om et nytt baderom skal realiseres, er det mange ting som må planlegges. Vi kommer gjerne med tips og råd til hvordan du kan realisere ditt nye drømmebad. 

Ta kontakt for gratis og uforpliktende befaring av ditt baderom

 

Speil og speilskap på badet

Forvandle ditt baderom til et rom av eleganse og funksjonalitet med speil og speilskap fra VVS Eksperten, nøye utvalgt av Wislan Rør. Disse essensielle baderomselementene er mer enn bare praktiske; de er designet for å tilføre lys, dybde og en følelse av romslighet til ditt baderom. Vårt utvalg inkluderer en rekke stiler fra ledende merker, sikret for å komplementere ethvert baderomsdesign. Fra det minimalistiske til det mer sofistikerte, hver detalj er tenkt på for å møte dine behov for både stil og funksjonalitet. Speil og speilskap er ikke bare viktige for daglig bruk, men også som en integrert del av den totale baderomsopplevelsen. 

badet

Servanter og vasker til badet

Forbedre funksjonaliteten og estetikken på ditt baderom med et bredt utvalg av servanter, nøye utvalgt av Wislan Rør, din foretrukne rørlegger i Ski. Våre servanter er tilgjengelige i ulike stiler og størrelser, for å møte enhver smak og behov.

Fra moderne heldekkende til klassiske toppmonterte modeller.  Hver servant er valgt for sin kvalitet og holdbarhet. Uten blandebatteri, gir dette deg friheten til å tilpasse alt etter dine preferanser. Wislan Rør sikrer en sømløs installasjon, og vårt team av erfarne fagfolk står klar til å veilede deg gjennom valget av den perfekte servanten for ditt baderomsprosjekt.

Ved å velge Wislan Rør, får du ikke bare tilgang til toppmoderne baderomsmøbler og -utstyr, men også en partner som veileder deg gjennom hele prosessen – fra planlegging til ferdigstillelse.

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Wislan Rør AS
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Wislan Rør AS tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

Velg alltid en godkjent mesterbedrift til å jobbe på våtrommet ditt