Wislan Rør AS

 

Rørlegger for Oslo og Follo

Wislan Rør AS er leverandør av alle typer rørleggertjenester til privat- og proffmarkedet. Vi er også totalleverandør av komplette bad og våtrom.  

Vi bytter ut pakninger, blandebatterier, toaletter og varmtvannsberedere, samt mer komplekse moderniseringsbehov til boliger og leiligheter. Vi kan også hjelpe til med høytrykksspyling av rør, rørinspeksjon og utbedring av vann- og avløpsledninger.

En rørleggerbedrift som gir deg trygghet

Wislan Rør AS skal kjennetegnes med kvalitet. Du kan være trygg på at vi leverer gode løsninger, innenfor avtalt tid uten overraskelser.

Trenger du en rørlegger til badet, kjøkkenet, vaskerommet eller et annet sted? Wislan Rør har dyktige og fagutdannede rørleggere som kan hjelpe deg.  Fagutdanning er i seg selv en viktig kvalitetsfaktor, som er med på å sikrer våre kunder kvalitet og et sluttresultatet de kan glede deg over i mange år fremover.

Alt av tradisjonelt rørleggerarbeid

Hos oss er små oppdrag like viktig som store, noe som gjør at våre rørleggere har en variert arbeidsdag. Vi har god kommunikasjon og fullfører jobben innen avtalt tid. Du som kunde kan også være trygg på at jobben utføres til avtalt pris. Vår fagkunnskap er din garanti og trygghet.

Rørlegger

Rørleggervakt 24 timer i døgnet

Wislan Rør AS er tilgjengelig for rørleggeroppdrag i Oslo, Follo og omegn, hele døgnet, året rundt. Dersom du trenger hjelp utenfor ordinær åpningstid, har vi rørleggervakt som rykker ut på kort varsel.

Har du problemer med tette rør ?

Tette rør og avløp kan ha flere årsaker, men fett fra matlaging og oppvask kan stivne i rørene og føre til at de tetter seg. Matrester kan også sette seg fast i rørene og bidra til problemet.

 • Hår fra dusjen kan samle seg i rørene og til slutt tette dem helt.
 • Såperester fra oppvask og vask kan også bidra til å tette avløp.
 • Bind, tamponger og bleier, skal aldri kastes i toalettet, dette kan tette avløpene fullstendig.
 • Eldre rør er mer utsatt for å tette seg
 • Avløpsrør som er feil installert kan ha fall i feil retning eller være for smale, noe som igjen kan føre til at de tetter seg.

Hvis du har et tett avløp, kan du prøve å løse problemet selv ved å bruke en avløpsrenser eller en sugekopp. Imidlertid kan det være nødvendig å kontakte oss om problemet er mer alvorlig.

Har du frosne vannrør

Vi innehar kunnskapen og utstyret som er nødvendig for å tine røret på en forsvarlig måte.

Vi holder til i Ski

Wislan Rør AS holder til i nye lokaler i Ski - hvor vi også har showrom. Vi leverer våre rørleggertjenester til kunder i Oslo og Follo : Ski, Langhus, Ås, Drøbak, Son, Nesodden, Fagerstrand, Vestby, Enebakk, Skullerud, Nordstrand, Bekkelaget, Brattlikollen, Ormøya, Malmøya og Ulvøya er områdene vi  vanligvis rykker ut til, men vi hjelper kunder i hele Oslo og Moss.

Alt fra små reparasjoner til store installasjoner

 • Montere vannstopp
 • Bytte kraner
 • Installasjon og bytte av toalett
 • Bytte og installere varmtvannsbereder
 • Oppussing av bad og kjøkken
 • Inspeksjon av tette avløp og rør
 • Høytrykksspyling av rør og avløp

 

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Wislan Rør AS
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Wislan Rør AS tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

Velg alltid en godkjent mesterbedrift til å jobbe på våtrommet ditt