Wislan Rør AS

 

Renovering av badet

Wislan Rør kan planlegge og prosjekterer ditt baderom fra A til Å. Du vil kun ha oss å forholde deg til gjennom hele prosessen.

Vi har velfungerende rutiner på prosjektering, gjennomføring og oppfølging. Store krav til fagmessig utførelse av arbeidet er en selvfølge hos oss. Lar du oss renovere badet ditt, kan du forvente deg god kvalitet og forutsigbarhet i alle ledd.

Wislan Rør er en rørleggermester i Ski | Follo som har riktig kompetanse til å gjennomføre rehabilitering av badet med innovativ funksjonalitet og tidløs design, innenfor ditt budsjett.

Ønsker du en helhetlige baderomsinnredning og en profesjonell vurdering av ditt baderom - da har du kommet rett.

Ta kontakt for gratis og uforpliktende befaring av ditt baderom

 

Renovering av badet

Toppmoderne løsninger

Fra planlegging til ferdigstillelse, fokuserer vi på kvalitet, funksjonalitet og design for å skape et baderom som ikke bare ser fantastisk ut, men også øker verdien på hjemmet ditt. Vi forstår viktigheten av detaljer og tilpasser hver renovering for å møte dine spesifikke krav, enten det er moderne innovasjoner eller tidløse klassikere du søker.

Renovering av badet, en smart investering

Det å renovere badet er en betydelig investering i hjemmet ditt, ikke bare for økt komfort og estetikk, men også for å heve boligens verdi. Når du velger Wislan Rør for ditt baderomsprosjekt, sikrer du deg en partner med ekspertise, dedikasjon, og en sterk forpliktelse til kvalitet.

Renovering av badet

Baderomsinnredninger tilpasset dine behov

Enten det er gjennom installasjon av et luksuriøst badekar, en romslig dusj, eller smarte oppbevaringsløsninger, sikrer Wislan Rør at hvert prosjekt reflekterer kundens personlige smak og livsstil. Vårt mål er å skape funksjonelle, stilige baderom som blir en kilde til avslapning og velvære i hverdagen.

Gratis befraring og tilbud på renovering av badet

For de som vurderer å fornye sitt baderom, tilbyr Wislan Rør en gratis konsultasjon for å diskutere dine ideer og hvordan vi kan realisere dem.  Ta kontakt med oss, og ta det første steget mot ditt drømmebaderom i dag.

Velg Wislan Rør for en problemfri renoveringsprosess, hvor vi garanterer punktlighet, presisjon, og overlegen håndverkskvalitet. La oss hjelpe deg med å transformere ditt baderom til et personlig fristed av velvære og avslapning.

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Wislan Rør AS
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Wislan Rør AS tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

Velg alltid en godkjent mesterbedrift til å jobbe på våtrommet ditt