Wislan Rør AS

 

Om Wislan Rør

Wislan Rør AS startet opp i 2012, av rørleggermester Andrè Wiseth og rørlegger Trond Haulan som tilsammen har over 30 års erfaring innen faget. 

I dag er vi 17 ansatte som består av prosjektleder, baderomskonsulent, rørleggere og lærlinger.

Vi er en mesterbedrift med ansvarsretter som utfører vårt arbeid med yrkesstolthet, gjennom et langsiktig og tett samarbeid med våre kunder og partnere.

Kvalitet og service til avtalt tid

Vårt mål er å levere ett godt og solid håndverk, til konkurransedyktig pris. Wislan Rør AS skal kjennetegnes med kvalitet og du kan være trygg på at vi leverer gode løsninger, innenfor avtalt tid uten overraskelser.

Lang erfaring

Vår lange erfaring gjør at vi raskt kan oppdage lekkasjer og finne feil. Uansett omfang, har vi ferdighetene til å identifisere ditt problem raskt og gi deg pålitelige reparasjoner.

Vi er tilgjengelig 24/7

Fordi rørproblemer kan skje når som helst, er vi tilgjengelige for alle våre kunder 24 timer i døgnet 7 dager i uken, så er du i en nødsituasjon, kan vi sende en rørlegger hjem til deg når som helst på døgnet.

Om oss
VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Wislan Rør AS
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Wislan Rør AS tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

Velg alltid en godkjent mesterbedrift til å jobbe på våtrommet ditt